Agenda · Els nostres llibres · Fires · Presentacions i exposicions

Demà, a la 1a Fira del Conte de Palamós!

Aquest cap de setmana, l’Associació Viu Cultura, de Palamós, organitza la 1a Fira del Conte de Palamós. Demà divendres, a la tarda, hi ha la inauguració, i l’autora de “Miss Boah! i el Cor d’Etcèteres” i de “Ballar!”, l’Anna, hi serà explicant els dos contes i fent un petit taller dansístic! (Hi col·labora la llibreria… Continua llegint Demà, a la 1a Fira del Conte de Palamós!

Concursos i convocatòries · Els nostres llibres · Il·lustració

Un conte sobre la vida dels gats de carrer!

Recordes el projecte que tenim la Fundació Fauna i Xiuxiueig Edicions d’editar un conte sobre la vida dels gats de carrer? Doncs hi estem treballant! Com que ens ha fallat la guanyadora del concurs, hi ha hagut un canvi en la persona que l’il·lustrarà, i serà la segona il·lustradora del concurs, que com et vam… Continua llegint Un conte sobre la vida dels gats de carrer!

Biblioteques · Els nostres llibres · Presentacions i exposicions

Avui, a la biblioteca d’Anglès!

Aquesta tarda, a la biblioteca d’Anglès, l’Anna, autora de “Ballar!” i Miss Boah! i el Cor d’Etcèteres” ha explicat els dos contes i fet un petit taller de dansa als nens i nenes, i als seus acompanyants adults! Ha estat l’estrena de la posada en escena del conte “Ballar!” i una nova explicada teatralitzada de… Continua llegint Avui, a la biblioteca d’Anglès!

Els nostres llibres · Patrimoni cultural i natural

Ballar! a… Girona!

Girona, enamora! I amb tanta història, t’imagines quants balls ha viscut la ciutat? Nosaltres hi em ballat, amb sabates i descalç*s! Al nou conte “Ballar!” hi ha qui balla calçat i descalç, també! I tu, com prefereixes ballar? 😀     #Ballar! #XiuxiueigEdicions #Girona #Catalunya #TurismeCatalunya #Catalunyaexperience #Gironès #Onyar #ballar #ball #dansa      

Coneix Xiuxiueig Edicions · Els nostres llibres

Les postals de Xiuxiueig Edicions

T’agrada enviar postals? A nosaltres ens encanta! Per això, a dins de cada conte “Ballar!” hi hem inclòs dues postals dins un sobre, amb il·lustracions del conte perquè les puguis enviar a algú, a tu mateix/a, a una adreça escollida a l’atzar, … O fer-les servir per decorar la teva habitació! Tornem a enviar postals?… Continua llegint Les postals de Xiuxiueig Edicions

Coneix Xiuxiueig Edicions · Els nostres llibres · Llibreries i altres punts de venda

Estem distribuint!

Ser una petita editorial independent implica algunes coses, i en el nostre cas, al trobar-nos en el que podríem dir-ne “fase inicial”, una de les coses que comporta és fer-nos la distribució dels llibres nosaltres! De manera que de mica en mica, anem escampant pel territori el nou conte: “Ballar!”, i de passada anem fent… Continua llegint Estem distribuint!